The Stone Mode

Dameskleding en herenkleding in Schiedam| The Stone
The Stone is een bekende multibrand fashionstore met meer dan 40 merken en 50 vestigingen in Nederland. De enthousiaste medewerkers van The Stone in Schiedam helpen je met veel plezier bij het vinden van een leuke outfit. Met de wisselende nieuwe collecties is een bezoek aan de The Stone in het winkelcentrum Spaland er altijd één waard! Is de gewenste maat of kleur niet aanwezig in Schiedam, dan kan via de webshop zuil in de winkel de volledige kledingcollectie van thestone.nl bekeken en besteld worden met gratis bezorging in jouw winkel.

Of je nu op zoek bent naar een jeans, winter of zomerjas, een comfortabele sweater of een leuke jurk. The Stone heeft een brede collectie met bekende damesmerken zoals Only, Vero Moda, Geisha, Freequent, Ichi, Colourful Rebel en Harper and Yve. Heren slagen ook bij The Stone, van jong tot oud met herenmerken zoals PME Legend, No Excess, Petrol, Purewhite, Airforce en Only and Sons.

Stone member
Shoppen bij The Stone wordt extra leuk als Stone member. Als Stone Member spaar je punten op jouw online en/of winkelaankopen. Daarnaast profiteer je van diverse privileges en speciale VIP-aanbiedingen.
Bezoek onze winkel in Schiedam voor een gratis member account of maak online op de webshop van The Stone een account aan.

Tot ziens bij The Stone!

Contactgegevens

Openingstijden