Ami Kappers

Al bijna 50 jaar staat AMI Kappers voor inspirerend haaradvies. AMI Kappers is de eerste kappersorganisatie met een eigen haarmodelijn, een professionele haarverzorgingslijn IVY Hair Care , een webshop én een eigen AMI Academie, waar al onze haarstylisten getraind worden. AMI Kappers telt met de overnamen van Rombout Kappers ruim 110 salons in Nederland.

Elk mens is uniek en je kapsel is dan ook heel persoonlijk. En met mooi haar voel jij je op je best toch? Onze vakmensen helpen je daarbij! Bij AMI Kappers leren we je graag kennen en gaan we op zoek naar het juiste kapsel dat écht bij je past en waar je blij van wordt. Want een coupe creëren dat lekker zit, zorgt ervoor dat jij stralend voor de dag komt.

Onze haarstylisten worden het hele jaar door getraind en weten álles van haar. Ze zijn op de hoogte van de laatste haartrends en leren de beste nieuwe knip- en kleurtechnieken. Dit betekend dat je in de AMI-stoel altijd kwaliteit kunt verwachten. Kom het ervaren en voel je welkom! Onze haarstylisten staan zes dagen per week voor je klaar. Met of zonder afspraak, je bent altijd welkom.

Contactgegevens

Openingstijden